Tour d'amour wandeling

Trek er met jullie tweetjes op uit en ontdek de Tour d’amour; een gezellig onderonsje in de prachtige natuur van het onbekende Meysterbergen. Ongemakkelijke stiltes maken geen enkele schijn van kans! Gedurende een wandeling van 3,5 km wachten er leuke opdrachten op jullie als koppel. Klaar voor een romantisch avontuur? 

 

Tips voor extra romantiek

  • Koop een hangslot aan een klein prijsje bij de Biehal of bij Toerisme Lommel. Deze zal je nodig hebben tegen het einde van Tour d’amour.
  • Huur gratis een hangmat bij de Biehal en neem deze mee op pad voor een gezellig chillmomentje onderweg.
  • Neem een smakelijke picknick mee voor een tête-à-tête in de betoverende natuur. (Je kan ook een meeneemhapje kopen bij de Biehal!)

 

Opdrachten onderweg

Onderweg stuit je op 12 uitdagingen die je gezamenlijk moet volbrengen. Je zult ter plaatse zelf moeten ontdekken wat deze uitdagingen precies inhouden. Of je nu al lang samen in een relatie bent of nog maar pas, deze opdrachten zijn een leuke ervaring voor elke relatie en elke leeftijd!

Laat het liefdesvuur maar aanwakkeren!

 

Meysterbergen

Het Meysterbergen bos is een verborgen stukje natuur in Lommel, minder bekend maar daarom zeker niet minder mooi. Met deze liefdeswandeling willen we de pracht van dit natuurgebied in de schijnwerpers zetten en mensen laten genieten van de rust die hier te vinden is.

Aan de overkant van de spoorweg ligt het bekende Kattenbos, een populaire bestemming voor natuurliefhebbers.

 

Elke dag Valentijn

Deze nieuwe wandelroute tovert elke dag om tot een romantische Valentijnservaring!

 

Route

Praktisch

 

Honger of dorst?

Ga langs bij Grand Café de Biehal! Bekijk hier de openingsuren.