Glasmarkt

Laat je betoveren door glassculpturen & -juwelen! Meer dan 50 verschillende internationale glaskunstenaars tonen hun glastechnieken.

 

Uniek concept in Vlaanderen

Meer dan 50 internationale glaskunstenaars tonen hun glastechnieken. Van fusing, glas-in-lood, glaskralen draaien, Tiffany tot églomisé…. Het is een uniek concept in Vlaanderen dat je zeker niet mag missen. Iedereen is van harte welkom!

 

Teutenmarkt in glasthema

Zelfs de Lommelse Teutenmarkt op het sfeervolle dorpsplein met lindebomen en terrasjes, staat op 7 augustus in teken van glas. Het stadscentrum wordt volledig ingepalmd door glazen snuisterijen, antiek en hebbedingen.

 

Bezoek GlazenHuis met glasatelier en tentoonstelling

Heb je de glaskriebels volledig te pakken? Bezoek dan de tentoonstellingvan GlazenHuis (toegang van 10 tot 17 uur). Ook hier kan je het glasatelier bezoeken en de glazen toren beklimmen voor een uitzicht over de stad.

 

06/08/2023

Info

 

Parkeren

Combineer je bezoek met een fijne fietstocht. Je kan je fiets parkeren in het centrum of bij CC De Adelberg. Kom je toch met de wagen? Dan kan je terecht op het Hertog Janplein, Michiel Jansplein, Mudakkers, CC De Adelberg en de Frans van Hamstraat.

 

In samenwerking met Stad Lommel, GlazenHuis, Gerda Schroeten en Timmermans evenementen.