Shoppen

Lommel is dé winkelhoofdstad van Noord-Limburg, met een veelzijdig markt- en winkelaanbod. In Lommel vind je de grote bekende kledingwinkels naast authentieke boetiekjes. Op zondag kan je er gezellig shoppen in de winkels op de Binnen- en Buitensingel. De winkels in de Kerkstraat zijn, behalve op koopzondagen, op zon- en feestdagen gesloten.

 

Winkelwandelen in de Kerkstraat

Haal je hartje op in de kleurrijke winkelstraat van Lommel. Naast de kleurrijke versieringen, creëren groendetails, kunst en zitelementen hier een gezellig pleingevoel. De Kerkstraat serveert bovendien extra comfort zoals gratis Wifi en gratis kort parkeren. Kortom: de ideale biotoop voor een namiddagje shopplezier.

 

Koopweekenden en acties

Wil je graag meer info over koopweekenden, leuke acties of een overzicht van alle winkels in Lommel? Surf naar www.bruisendlommel.be. Tip: lees er ook het Lommels Feel Good Magazine, een magazine waarin Bruisend Lommel happiness en heerlijke receptjes verstopt heeft, waarin je kan wegdromen bij de nieuwste collecties én leuke wist-je-datjes kan lezen van de lokale handelaars.

 

#ikkoopinlommel

Cadeautip voor shoppers: beleef en proef Lommel met de Lommelbon!

 

Groene doorsteek

Een doorsteek of binnenweg, een speelterrein, een ontdekkingstocht, een stukje kunstroute. De nieuwe Groene Doorsteek is niet onder één noemer te vatten. De doorsteek verbindt de Kerkstraat met Mudhoven en brengt een stukje Bosland in het hart van Lommel.