Lommelbon

Lommelbon

Beleef de winkelhoofdstad van Noord-Limburg met de Lommelbon! Hét ideale geschenk voor wie graag lokaal koopt. Je kan de Lommelbon bij Toerisme Lommel of online aankopen en besteden bij een 160-tal winkels en horecazaken. #ikkoopinlommel

Eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij hippe interieur- en modezaken, nieuwe huishoudapparatuur aankopen, een reis boeken, … of zelfs je haren laten knippen, met de Lommelbon zijn de mogelijkheden eindeloos! Surf naar www.lommelbon.be voor een digitale voucher of haal je cadeaubon in mooie, gratis geschenkverpakking af bij Toerisme Lommel.

 

Check – check – check

  • Van de binnenstad tot en met de Singel, de Lommelbon is bijna overal geldig. Het bedrag op de bon kan gespreid gespendeerd worden over de 160 deelnemende handelaren.
  • De Lommelbon is verkrijgbaar in bedragen van €5, €10, €20, €25, €50, €100, combinaties hiervan, of een bedrag naar keuze. Na activatie wordt de bon meegegeven in een mooie, gratis geschenkverpakking.
  • De Lommelbon is 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum. Zie het reglement op www.lommelbon.be voor de mogelijkheid tot verlengen. 6 maanden na de vervaldatum kan de bon niet meer gespendeerd worden.

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe raadpleeg ik het saldo en de vervaldatum van mijn cadeaubon?

Ga naar www.lommelbon.be en klik bovenaan rechts op ‘Bekijk je bon waarde’.  Vervolgens krijg je 2 mogelijkheden: je kan de QR-code van je bon scannen (makkelijk wanneer je met een smartphone of tablet werkt) of het unieke nummer van je cadeaucheque dat onder de QR-code staat ingeven. De vervaldatum vind je op de bon.

 

Is er een lijst met deelnemende handelaren?

Ja. Alle deelnemende Lommelse handelaren vind je hier terug.

 

Waar kan ik de Lommelbon kopen?

Je kan de cadeaubon aankopen in een mooie, gratis geschenkverpakking bij Toerisme Lommel of online.

 

Hoe lang is mijn bon geldig?

Je bon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De cheque kan gespendeerd worden tot aan de vervaldag, maar daarna niet meer.

 

Is het Lommels Kado nog geldig?

Sinds 1 juli 2020 steekt de Lommelse cadeaucheque in een nieuw jasje. Het oude Lommels Kado kan sedert 5 maart 2021 niet meer ingeruild worden.

 

Kan ik mijn bon bij de Lommelse handelaar inruilen voor geld?

Neen, dit is niet mogelijk. Als je aankoop minder bedraagt dan de waarde van de Lommelbon, blijft het resterende bedrag op de Lommelbon staan.

 

Ik wil een grote bestelling plaatsen, kan dit?

Absoluut. Geef ons tijdig je bestelling door en wij maken hem in orde. Wens je aankoop op factuur? Ook dat is mogelijk.

 

Heb je nog vragen?

Stel ze ons via info@toerismelommel.be