Blue-Bike Lommel

Blue Bike heeft fietspunten aan stations. Je kunt er een fiets huren via een sleutelautomaat of je tijdens de openingsuren laten helpen door een medewerker. Achteraf breng je de fiets terug naar de plaats waar je hem ontleende.

Huur een fiets aan het station van Lommel

Pendelaars kunnen aan het station van Lommel overstappen op één van de acht Blue-bike deelfietsen voor de laatste kilometers van hun verplaatsing. De deelfietsen zijn 24/7 beschikbaar en ook een handig vervoersmiddel voor dagtoeristen die de omgeving willen verkennen.

 

Slimme Blue-bikes

De Blue-Bikes hebben slimme sloten. Dankzij die sloten met ingebouwde kaartlezer, kan je snel en eenvoudig een fiets ontlenen. Door je Blue-bike of MOBIB-kaart tegen het slot te houden of door de QR-code te scannen in de Blue-bike app, ontgrendel je de fiets en kan je meteen vertrekken.

 

Voordelig tarief

Om de Blue-bikes in Lommel te gebruiken moet je lid zijn van Blue-bike of via een externe partner zoals de KBC-app een ticket aankopen. In Lommel betalen leden dankzij een tussenkomst van de stad €2,50 per rit in plaats van het standaardtarief van €3,50 voor de eerste 24 uur.

 

Word lid

Lid worden kost slechts €12 per jaar en kan eenvoudig online via de website van Blue-bike, of in een van de deelnemende fietspunten. Met een lidmaatschap bij Blue-bike kan je op meer dan 80 locaties in heel België een fiets ontlenen.

Meer info

Registratie: €12

Huur fiets 1 dag: €2,5

Contact

Stad Lommel
(Dienst ruimtelijke planning en mobiliteit)
Hertog Jan Plein 1, Lommel
+32 (0)11 399 799
info@lommel.be
www.blue-bike.be