Waterpret verzekerd!

Genieten in het zonnetje op het strand met een drankje in de hand, met tussendoor een partijtje beachvolley. In recreatiepark De Vossemeren beleef je een zalige hete zomer. Liever meer actie? Je kan er ook wakeboarden, kanovaren, waterskiën en meer. En voor de echte waterratten is er het grootste aquapark van het land.

Recreatiepark De Vossemeren is veel meer dan subtropisch zwembad Aqua Mundo. Het is een gezellige plek om in de zomer te vertoeven. Je beleeft er zon, zee en strand, en zou amper geloven dat je in Noord-Limburg bent. Bij de waterskibaan werd een gezellig strand met beachbar ingericht waar je met het hele gezin kan relaxen aan het water en genieten van een drankje met zicht op de wateractiviteiten. Hou je van actie, dan kan je zelf het water in of op voor verschillende activiteiten.

 

Grootste Aquapark

Hou je van waterpret? Waterratten vanaf 8 jaar kunnen zich uitleven op het grootste Aquapark van het land. Het Aquapark is een reusachtig drijvend park met meer dan honderd opblaasbare elementen die aan elkaar gekoppeld zijn. Zo ontstaat er een groot speelparadijs op het water. Trek je reddingsvest aan en tuimel, duik, klauter, ren en zwem over, langs en door de verschillende obstakels: van reuze luchtkussens waar je door erop te springen de anderen weg katapulteert tot een reuze glijbaan. Waterpret in openlucht gegarandeerd. Zelfs bij iets mindere temperaturen, want dan is een wetsuit dat je ter plekke kan verkrijgen, verplicht.

 

Van wakeboarden tot sup

Zin in avontuur? De Vossemeren telt twee indrukwekkende meren waar watersporters hun gading vinden. In een natuurlijke en groene omgeving kan iedereen de leukste watersporten testen. Het Waterskicentrum is de place to be als je houdt van waterskiën of wakeboarden. Aan de kabelbaan ervaar je deze boeiende watersporten op twee latten of op een plankje. Voor de geoefende waterskiërs en wakeboarders liggen er obstakels in het water. Zoek je naar een uitdaging? Dan is flyboarden de sport om te testen. Bij flyboarden beweeg je je voort op een waterscooter die door middel van twee krachtige waterstralen enkele meters boven het water voortbeweegt. Dat je nat wordt, is een garantie. Vooraleer het je lukt om in de lucht te blijven, zal je ongetwijfeld ettelijke keren opnieuw het water in duiken. Oefening baart kunst! Word je liever niet nat? Dan kan je een kanotochtje op het meer ondernemen. Een grote dosis lol en plezier? Banaanvaren is pure fun. Een grote opblaasbare banaan wordt voortgetrokken door een waterscooter. Of neem plaats in de Tubes. Doordat je op je buik op de schijf ligt, lijkt het alsof je over het water vliegt. Mag het allemaal wat rustiger? Dan is SUP, Stand Up Paddling aan te raden. Zoek de juiste balans en geniet van een ontspannend moment op het water.

 

Kids Haven

Kinderen blij, ouders blij. De Vossemeren pakt uit met een stoere wateractiviteit voor de allerkleinsten: de Kids Haven. Ze kunnen zelf hun lievelingsboot kiezen voor een avontuur op het water. De kinderen zijn kapitein in de elektrische bootjes, terwijl mama en papa als matroos mee op avontuur mogen.