5x waterpret verzekerd!

Genieten in het zonnetje op het strand, met een drankje in de hand. En tussendoor een partijtje beachvolley … In recreatiepark De Vossemeren beleef je een zalige hete zomer. Zin in actie? Ga wakeboarden, kanovaren, waterskiën en meer. Voor de echte waterratten is er het grootste aquapark van het land!

 

 

Recreatiepark De Vossemeren is veel meer dan het subtropisch zwembad Aqua Mundo: het is een gezellige plek om in de zomer te vertoeven. Je beleeft er zon, zee en strand. Je zou amper geloven dat je in Noord-Limburg bent. Bij de waterskibaan werd een strand met beachbar ingericht waar je met het hele gezin kan relaxen aan het water. Met zicht op de wateractiviteiten. Hou je van actie? Ga dan zelf het water in voor de verschillende activiteiten!

 

1. Grootste Aquapark

Waterratten vanaf 8 jaar kunnen zich uitleven op het grootste Aquapark van het land. Het Aquapark is een reusachtig drijvend park in open lucht, met meer dan 100 opblaasbare elementen die aan elkaar gekoppeld zijn. Zo ontstaat er een groot speelparadijs op het water.

Trek je reddingsvest aan en tuimel, duik, klauter, ren en zwem over de verschillende obstakels. Van reuze luchtkussens (die anderen doet weg katapulteren) tot een reuze glijbaan. Zelfs bij iets mindere temperaturen staat het Aquapark garant voor pret, want dan is een wetsuit – dat je ter plekke kan verkrijgen – verplicht.

 

2. Waterskiën en wakeboarden

Het Waterskicentrum is de place to be als je houdt van waterskiën of wakeboarden. Aan de kabelbaan ervaar je deze boeiende watersporten op twee latten of op een plankje. Voor de geoefende waterskiërs en wakeboarders liggen er obstakels in het water.

 

2. Flyboarden

Bij flyboarden beweeg je je voort op een waterscooter die door middel van twee krachtige waterstralen enkele meters boven het water voortbeweegt. Dat je nat wordt, is een garantie. Vooraleer het je lukt om in de lucht te blijven, zal je ongetwijfeld meerdere keren opnieuw het water in duiken. Maar jij weet ook, oefening baart kunst!

 

3. Kano- of banaanvaren

Word je liever niet nat? Dan kan je een kanotochtje op het meer ondernemen. Een grote dosis lol en plezier? Banaanvaren is pure fun. Een grote opblaasbare banaan wordt voortgetrokken door een waterscooter. Of neem plaats in de Tubes. Doordat je op je buik op de schijf ligt, lijkt het alsof je over het water vliegt.

 

4. Peddelsurfen

Mag het allemaal wat rustiger? Dan is Stand Up Paddling (SUP) aan te raden. Zoek de juiste balans en geniet van een ontspannend moment op het water.

 

5. Boottocht met de allerkleinsten

Kinderen blij, ouders blij. De Vossemeren pakt uit met een stoere wateractiviteit voor de allerkleinsten: de Kids Haven. Ze kunnen zelf hun lievelingsboot kiezen voor een avontuur op het water. De kinderen zijn kapitein in de elektrische bootjes, terwijl mama en papa als matroos mee op avontuur mogen.