Sportcentrum De Soeverein - zwembad

Sportcentrum De Soeverein - Optisport

Sportcentrum De Soeverein: Dé sportieve ontmoetingsplek in Lommel

Zwemmen

Sportcentrum De Soeverein biedt je een 25-meterbad met 6 banen aan, ideaal voor baantjeszwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen. Geniet van een apart kinderbad, perfect voor de kleintjes. Ontspan in de wellness met sauna, jacuzzi en stoombad. Roetsj van de familieglijbaan voor een adrenalinekick. Buiten vind je een spraypark waar kinderen urenlang kunnen spelen met water.

Tennis

Er zijn vier tennisbanen met een rubberen vloer en granulaat, perfect voor elk niveau. De banen zijn beschikbaar voor losse verhuur en voor leden van Tennisclub Lommel.

Brasserie De Kantine

Geniet van een hapje en een drankje in de gezellige brasserie met buitenterras waar de kinderen zich kunnen vermaken in de speeltuin of het spraypark terwijl jij geniet van je rust.

Evenementen

De brasserie biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, van groepsontbijt tot bedrijfsuitjes. De medewerkers denken graag met je mee om van jouw evenement een succes te maken.

Vergaderruimte

Comfortabel vergaderen met een grote groep? De Soeverein heeft tal van mogelijkheden! De vergaderruimtes zijn voorzien van alle moderne faciliteiten.

De perfecte locatie voor een gezinsuitje

De Soeverein ligt vlak naast het prachtige natuurgebied De Sahara, ideaal voor wandel- en fietstochten. Voor gezinnen met jonge kinderen is er een speeltuin in de bosrijke omgeving. Er is een kabelbaan, reuzegrote schommel, skatepark en meer.

Ontdek de omgeving

De medewerkers van De Soeverein informeren je graag over de diverse mogelijkheden in de omgeving. Voor, tijdens en na je avontuur kun je terecht in de gezellige horeca. De Soeverein ontvangt ook groepen.

Gratis parkeren bij Sportcentrum De Soeverein

Geen zorgen over parkeren wanneer je Sportcentrum De Soeverein bezoekt! We beschikken over een grote, gratis parking met voldoende plaatsen voor auto’s en fietsen.

Kom langs en ervaar het zelf!

Sportcentrum De Soeverein nodigt je van harte uit om het te bezoeken. Het enthousiaste team staat klaar om je te verwelkomen en je een onvergetelijke dag te bezorgen.

Tot snel!