Jachthaven De Meerpaal

Jachthaven De Meerpaal

Jachthaven De Meerpaal: Rustpunt in het groen

Verscholen in de luwte van bomen, aan het kanaal van Bocholt naar Herentals, ligt Jachthaven De Meerpaal. Met 45 ligplaatsen is het een plaats waar watersporters in alle kalmte kunnen genieten van hun favoriete hobby.

De haven is niet alleen geliefd om zijn idyllische ligging, maar ook om de prachtige natuur in de omgeving. De bossen van de Heuvelse Heide en natuurgebied De Watering nodigen uit tot uitgestrekte wandelingen en fietstochten. De jachthaven bevindt zich zelfs tussen fietsknooppunten 227 en 228, waardoor fietsers na een ontspannende vaartocht moeiteloos de omgeving kunnen verkennen.

Een thuishaven voor watersporters

De Meerpaal is meer dan een ligplaats. Het is een thuishaven waar gastvrijheid en service centraal staan. De havenmeester staat altijd klaar met raad en daad, en dankzij de kleinschalige sfeer leer je de andere havenbewoners snel kennen.

De recent gerenoveerde brasserie en sanitaire voorzieningen dragen bij aan het ultieme comfort. Op het terras geniet je van een heerlijk drankje met zicht op de voorbijvarende boten. En voor de kleintjes is er een speelplek waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Passanten van harte welkom

Ook passanten zijn meer dan welkom in Jachthaven De Meerpaal. De haven beschikt over moderne faciliteiten en biedt gratis leenfietsen aan, zodat je de omgeving op twee wielen kunt verkennen.

Of je nu op zoek bent naar een vaste ligplaats of een tussenstop tijdens je vaartocht, Jachthaven De Meerpaal is de perfecte keuze voor wie rust, natuur en gezelligheid zoekt.

Kom de sfeer proeven!

Info

Heuvelse Heide, Jachthaven De Meerpaal, Boskantstraat 60, Lommel

Telefoon: +32 484 93 2004