Groene haltewandeling

De Groene Haltewandeling is goed voor 18,8 km wandelplezier en brengt wandelaars langs verschillende Lommelse natuurpareltjes.

Groene Halte wandelingen kenmerken zich door de combinatie van wandelen en openbaar vervoer. Je reist met het openbaar vervoer naar het vertrekpunt van de wandeling. En aan het eindpunt keer je ook huiswaarts met het openbaar vervoer. Deze wandeling begint aan het station en eindigt aan de kerk van Lommel. Beide zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

De wandeling brengt je onder andere langs het natuurgebied Dorperheide, de Lommelse Sahara, de Blekerheide en nog meer prachtige Lommelse natuurparels!

De volledige wandeling is beschreven in een handige wandelbrochure. Je vindt er informatie over de wandelroute, mogelijke inkortingen, openbaar vervoer en verschillende interessante punten waarlangs de route je brengt. Je kan de papieren wandelbrochure gratis verkrijgen bij ons toeristisch infokantoor.

Groene haltewandeling

  • Gratis te verkrijgen
  • Ook digitaal beschikbaar

Initiatief

De Groene Halte wandeling is een initiatief van TreinTramBus en werd gerealiseerd in samenwerking met Toerisme Lommel en het stadsbestuur.

Groene halte

www.groenehalte.be