De schat van Koning Leeuw

Draak Ivor heeft de schat van Koning Leeuw gestolen. Vind jij hem terug? Waag je dan op de diamanten weg. Maar wees gewaarschuwd. Draken, rovers en slechte tovenaars liggen op de loer! Deze schattenzoektocht speelt zich af in het prachtige decor van de Sahara en de Blekerheide.

Volg de blauwe diamanten voor de kleuterwandeling van 3,5 km of de rode voor de avonturentocht van 7,8 km. Aan de meeste opdrachten tref je ook een cijferslot en potje aan. Dat is voor geocachers. Als je enkel de wandeling doet, mag je de potjes laten staan.

Meer kinderschatzoektochten? Bekijk ze hier.

Info 

  • Startplaats: infobord aan de grindparking Lossingsweg (aan het kanaal)
  • Afstand: 3,5 km en 7,8 km
  • Duur: reken voor de korte wandeling op 2 – 3 u. en voor de lange variant 5 – 6 u.
  • Prijs: gratis
  • Meebrengen: een balpen, papier en muntstuk van €0,5 voor een aandeken achteraf.
  • Meer info: vind je op het startbord aan het begin van het wandelpad.

Download de infokaart.

Toegankelijkheid

Enkel de schatzoektocht van 3,5 km is toegankelijk voor stevige buggy’s.

Vandalisme

Helaas gaan er ook graag vandalen op pad. Hierdoor zou het kunnen dat je onderweg wat ongemakken ondervindt. Sorry hiervoor! Onze medewerkers doen ons best om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Voor alle zekerheid vind je hier beneden de code van deze schattenzoektocht.

Lukt het je nog niet om aan het einde van de tocht een aandenken te draaien? Dan mag je ons even contacteren. Als je je naam, adres en het aantal deelnemers laat weten, sturen wij jou nog graag een aandenken op!

Code: 2456