De schat van Koning Leeuw

Draak Ivor heeft de schat van Koning Leeuw gestolen. Vind jij hem terug? Waag je dan op de diamanten weg. Maar wees gewaarschuwd. Draken, rovers en slechte tovenaars liggen op de loer! Deze schattenzoektocht speelt zich af in het prachtige decor van de Sahara en de Blekerheide.

Volg de blauwe diamanten voor de kleuterwandeling van 3,5 km of de rode voor de avonturentocht van 7,8 km. Aan de meeste opdrachten tref je ook een cijferslot en potje aan. Dat is voor geocachers. Als je enkel de wandeling doet, mag je de potjes laten staan.

Info 

  • Startplaats: infobord aan de grindparking Lossingsweg (aan het kanaal)
  • Afstand: 3,5 km (2 à 3 duur) en 7,8 km (5 à 6 uur)
  • Prijs: gratis
  • Meebrengen: een balpen, papier en muntstuk van €0,5 voor een aandenken achteraf.
  • Meer info: op het startbord aan het begin van het wandelpad

Download de infokaart.

Code: 2456 / Vind je de oplossing niet? Kijk onderaan de kastjes.

 

Toegankelijkheid

Enkel de schatzoektocht van 3,5 km is toegankelijk voor stevige buggy’s.

 

Vandalisme

Helaas gaan er ook graag vandalen op pad. Hierdoor zou het kunnen dat je onderweg wat ongemakken ondervindt. Sorry hiervoor! Onze medewerkers doen ons best om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Voor alle zekerheid vind je hier beneden de code van deze schattenzoektocht.

Lukt het je nog niet om aan het einde van de tocht een aandenken te draaien? Dan mag je ons even contacteren. Als je je naam, adres en het aantal deelnemers laat weten, sturen wij jou nog graag een aandenken op!

 

Meer kinderschatzoektochten?

Bekijk ze hier.

 

Wat is er nog in de buurt?

Bekijk de kaart met de hotspots van Lommel.