Silica

Fototentoonstelling van Manu Bloemen

 

Op een dag vonden de Goden de verboden koffer. Toen ze deze nieuwsgierig openden, zagen ze dat deze gevuld was met het prachtigste zand. Meteen stak de wind op om hen te straffen en vlijmscherpe korrels geselden hun gezicht. Het zand klitte samen en vormde de aarde, woeste Godentranen van glas daalden neer. De mens wou zich hierin spiegelen, als evenbeeld van het allerhoogste.

 

Vanaf april kan je de langverwachte foto-expo Silica bezoeken van de Lommelse fotograaf/kunstenaar Manu Bloemen. Hij neemt je mee naar een wereld achter glas waar niets is wat het lijkt. Reserveer vooraf jouw tijdsslot! Kom je toevallig langs en wil je toch graag een kijkje nemen? Als het tijdsslot vrij is, kan je de expo zeker en vast bezoeken.

Terug

03/04/2021

- 06/06/2021

Info

Adelbergpark 1, 3920 Lommel

+32 (0)11 399 699

info@ccdeadelberg.be

www.ccdeadelberg.be

 

Een veilig bezoek

  • Voorlopig kan je Silica elke zaterdag en zondag, telkens van 13.00 tot 18.00 uur bezoeken. Je reserveert best vooraf een tijdslot!
  • Het bezoek wordt volledig volgens de geldende richtlijnen en het Protocol Museageorganiseerd. Je kan de expo dus in uiterst veilige en reglementaire omstandigheden komen bewonderen.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht.