Schatten van Vlieg

Kinderactiviteiten

Van 1 juli tot 31 augustus vind je op verschillende locaties in Lommel verborgen schatkisten. Ga je mee op zoek? Je verdient telkens een stempel. Heb je zes stempels verzameld, waarvan zeker één van buitenspeeltuin Dolfijn, één van Bibliotheek Lommel en één van Toerisme Lommel? Dan krijg je een leuke prijs!

Je kan de stempelkaart hier downloaden of er eentje vragen op de verschillende schattenlocaties.

 

Bibliotheek Lommel : Zzzoem je weg tussen de boeken van de bib, vind de verloren doosjes en kraak de code. Gelukkig heeft Vlieg een prima paar facetogen.

Buitenspeeltuin ‘Dolfijn’ & Brasserie De Kantine : Ga spelen in deze toffe buitenspeeltuin en ontdek alle leuke plekjes. Vergeet voor je begint zeker niet je opdracht af te halen bij Brasserie De Kantine! Bij het volbrengen van de opdracht krijg je een stempel van De Kantine.

Toerisme Lommel : Haal de zandtovenaar in jezelf naar boven en maak een mooie zandtekening met verschillende kleuren zand!

Indoor speeltuin Lunaland: Ga samen met de Lunabeer opzoek naar de schat van Lunaland. Vergeet zeker je stempelkaart niet, want je krijgt €3 korting en een schatkistenijsje.

Optisport Sportcentrum De Soeverein : Ga lekker klauteren, springen en glijden tijdens het ‘vrij zwemmen’. Met spetterende opblaasbare waterattracties en spelletjes in en rond het water beleef je de leukste tijd. Achteraf trakteert Optisport op een overheerlijk gratis ijsje bij vertoon van stempelkaart.

Centerparcs De Vossemeren :  In De Vossemeren hoort vervelen er niet bij. Ga op ontdekking in onze piratenspeelwereld Discovery Bay: als je met je stempelkaart gaat, krijg je €3 korting.

Bowling antares : Ga samen met je vrienden of familie bowlingen. Wie weet gooi je wel een strike! Als je je stempelkaart meeneemt, staat er nog een leuke verrassing te wachten op jou.

UGC lommel : Mooi of slecht weer, naar de film gaan is altijd plezant. Ga naar de middagvoorstellingen (tot 18:00 u), neem je stempelkaart mee en krijg een leuke verrassing!

vzw Zorg- en belevingsboerderij het Groeiveld & Lommelse hoevewinkel : Hou jij van de natuur, boerderijdieren en lekkere groentjes & fruit? Neem dan eens deel aan leuke doe-opdrachten op deze boerderij! Natuurbeleving en voedselproductie gaan hier hand in hand.

Indoor speeltuin Space Fun : Vergeet tijdens je ontdekking van deze nieuwe planeet niet om je stempel te vragen, want je krijgt €2 korting en een twist.

Ook bij de Kinderschatzoektochten en de Vlinderwandeling kan je stempels verdienen!

Terug

01/07/2021

- 31/08/2021

Prijs

Gratis

Contact

jeugddienst@lommel.be

+32 (0)11 399 650

Merk je tijdens een activiteit dat er iets niet helemaal in orde is? Bel ons dan even op 011 399 600, zodat het opgelost kan worden.

Organisator

Stad Lommel (Jeugddienst)

Links

https://www.lommelleeft.be