Schatten van vlieg

Van 1 juli tot 31 augustus 2022 vind je op verschillende locaties in Lommel verborgen schatkisten. Ga je mee op zoek?

 • Verzamel minimum 6 stempels
 • Breng je kaart binnen bij Toerisme Lommel
 • Krijg een leuke beloning!

Heb je 6 stempels verzameld, waarvan zeker één van vzw het Groeiveld, één van de bib en één van Toerisme Lommel? Dan krijg je een leuke prijs! Uit alle binnengekomen stempelkaarten wordt er een eindwinnaar gekozen die een extra toffe prijs wint!

 

Verzamel je stempels!

Deze 3 stempels moet je zeker verzamelen als je een leuke prijs wil winnen!

 • Toerisme Lommel: Haal de zandtovenaar in jezelf naar boven en maak een mooie zandtekening met verschillende kleuren zand!
 • Bib Lommel: Het stinkt een beetje in de bib. Naar… ? Volg je speurneus als een echte bromvlieg en vind de schat. Mee zoeken? Je kan terecht in de bibliotheek tijdens de openingsuren.
 • vzw Zorg- en belevingsboerderij het Groeiveld: Ruik jij wat ik ruik op de boerderij? Hou jij van de geuren van alles wat groeit, bloeit en loeit? Zet dan je speurneus op en kom naar vzw het Groeiveld! Natuurbeleving en voedselproductie hand in hand.

Nog meer stempels …

 • Schattenzoektocht De schat van Koning Leeuw: Deze wandeltocht vertelt het verhaal van Koning Leeuw. Hij woont in een groot kasteel in het bos, waar ook draken,
  rovers en slechte tovenaars huizen. Zij proberen al jaren de grote schat van Koning Leeuw te stelen. Knip op het einde van de wandeling zeker een gaatje in jouw stempelkaart!
 • UGC Cinema’s lommel : Mooi of slecht weer, naar de film gaan is altijd plezant. Ga naar de middagvoorstellingen (tot 18:00 u), neem je stempelkaart mee en krijg een leuke verrassing!
 • Indoor speeltuin Lunaland: Ga samen met de Lunabeer opzoek naar de schat van Lunaland. Vergeet zeker je stempelkaart niet, want je krijgt €2 korting.
 • Schattenzoektocht Vuuravontuur: Tijdens deze spannende zoektocht kunnen kinderen én hun (groot)ouders voortaan spelenderwijs iets bijleren over brandpreventie en tegelijkertijd genieten van prachtige natuur. Warm aanbevolen! Vergeet aan het einde van de tocht geen gaatje te prikken in jouw stempelkaart!
 • Schattenzoektocht Reute-me-teut: Teuten waren straffe kooplui. Ze wandelden maanden met hun waren op hun rug. In het centrum van Lommel zitten er zeven verstopt. Ben jij de Super-speurteut die ze allemaal opspoort? Lever de oplossing in bij Toerisme Lommel en krijg een leuke verrassing mee. Vergeet zeker niet een stempel in je stempelkaart te laten zetten!
 • Optisport Sportcentrum De Soeverein: Kom lekker klauteren, springen en glijden tijdens het ‘vrij zwemmen’. Met spetterende opblaasbare waterattracties en spelletjes in en rond het water beleef je de leukste tijd. Achteraf trakteert Optisport op een overheerlijk gratis ijsje bij vertoon van je stempelkaart.
 • Centerparcs De Vossemeren: Op De Vossemeren hoort vervelen er niet bij. Ga op ontdekking in onze piratenspeelwereld Discovery Bay! Als je met je stempelkaart gaat, krijg je €3 korting.
 • Vlinderwandeling: De vlinderwandeling is een wandeling waarbij je op verschillende punten tijdens de tocht speel- en belevingselementen tegenkomt. Je maakt er kennis met de verschillende stadia van een vlinder: van eitje naar rups, van rups naar pop en van pop naar vlinder.
 • Bowling Antares: Bij Antares zit je niet stil! Kom samen met je vrienden of familie bowlen en misschien gooi je wel een strike! Als je je stempelkaart meeneemt, staat er nog een leuke verrassing te wachten op jou!
 • Buitenspeeltuin ‘Dolfijn’: Kom op bezoek in deze toffe en vernieuwde buitenspeeltuin en ontdek zo alle leuke plekjes! Vergeet voor je begint zeker niet je opdracht af te halen bij Brasserie De Kantine! Bij het volbrengen van de opdracht krijg je een stempel!
 • Indoor speeltuin Space Fun: Hallo! Ja, jij daar. Je ziet er een beetje verveeld uit? Geen paniek, wij kunnen je helpen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste kindjes die mee met ons op avontuur willen naar Space Fun. Dit is een nieuwe planeet in het universum en wij zouden hem graag gaan ontdekken samen met jou! Vergeet je stempel niet te vragen, want je krijgt €2 korting en een twist!

01/07/2022

- 31/08/2022

Praktisch

Contact

Merk je tijdens een activiteit dat er iets niet helemaal in orde is? Bel ons dan even op 011 399 600, zodat het opgelost kan worden.