Lommelse LEGO Masters Challenge

Zomeractiviteit

Hou jij van bouwen met LEGO? Heb je genoeg inspiratie om een eigen kunstwerk te maken? En wil je dat graag laten beoordelen door de winnaars van LEGO Masters 2021 Thomas en Roy? Waag dan nu je kans!

Het thema is simpel: bekijk het ruime winkelaanbod in Lommel en bouw iets wat in één van de winkels thuishoort. In september wordt je werk in een van de etalages uitgestald waarlangs tijdens de Herfstopendeurdagen een LEGO-parcours zal passeren. Niemand minder dan de Lommelse LEGO Masters Thomas en Roy én de publieksjury zullen dan jouw werk beoordelen. Bovendien kan je op zondagnamiddag met hen kennismaken tijdens een meet & greet.

 

Praktisch

Er zijn 4 leeftijdscategorieën en 2 winnaars per categorie. Elke winnaar gaat naar huis met een leuk LEGO-pakket t.w.v. min. €40.

Ook één van de inzenders van de publieksjury gaat naar huis met een LEGO-pakket:

  • 6 – 10 jaar
  • 11- 14 jaar
  • 15- 18 jaar
  • volwassenen

Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan voor 5 september in via deze link. De laatste datum voor inschrijving én het binnenbrengen van je LEGO-werkje is dinsdag 7 september. Creaties die later binnen gebracht worden, dingen niet mee naar de LEGO-pakketten.

16/08/2021

- 05/09/2021

Meer info

Het wedstrijdreglement vind je hier.

Contact

info@bruisendlommel.be

Organisator

Bruisend Lommel

Links

http://www.bruisendlommel.be