De paashaas is verdwenen

Een leuke luisterwandeling met opdrachten

Ga op avontuurlijke paastocht langs de mooiste plekjes van Lommel Kolonie. Onderweg kom je 7 paasborden tegen: scan de QR-code(s) en beluister het verhaal ‘De paashaas is verdwenen’, dat werd ingesproken door Pieter Embrechts. Wie aan het einde van de tocht zijn of haar gegevens achterlaat in één van de vogelhuisjes, krijgt een verrassing van de paashaas!

Tip: post een leuke foto van jouw paastocht op de Facebookpagina van KWB Lommel Kolonie en maak kans om een lekkere chocolade paashaas!

 

 

Route

De route die de paashaas heeft uitgestippeld volgt grotendeels het wandelnetwerk (o.a. knooppunten 70, 77, 76, 81 en 109). De paashaas heeft ook een extra ommetje voorzien voor avonturiers. Dit ommetje is volledig bewegwijzerd door paashaasjes en komt terug op het pad richting knooppunt 72. Buggywandelaars slaan dit ommetje beter over en gaan meteen richting knooppunt 72 (zie rode pijl). Van hieruit loopt de route in rechte lijn naar het startpunt aan knooppunt 70.

 

Opdrachten

Onderweg kom je regelmatig paaseitjes tegen. Op de achterkant staat steeds een opdracht vermeld. Leuk voor jong en oud, én vrijblijvend om te doen.

 

Avonturenpad

Op het avonturenpad wordt de route regelmatig aangegeven door paashaasjes. Zeker bij de kruispunten.

Terug

01/04/2021

- 30/04/2021

Info

Afstand: 4 km

Startplaats: aan het einde van de Wateringstraat

 

Toegankelijkheid

De tocht is toegankelijk voor stevige buggy’s. Hij is niet rolstoelvriendelijk.

 

Problemen onderweg?

Neem contact op met KWB Lommel Kolonie:

+32 (0)472 947 455

kwb.kolonie@gmail.com

https://facebook.com/kwblommelkolonie