6 3 4

Workshop agressiemanagement "Agressie te lijf - agressie en angst managen, kracht genereren"

locatie:

  • Huis Over Grenzen

price:

  • Basistarief: 35,00 €

datum en tijdstip:

  • vrij 23/02/18 van 12:00 tot 17:00

adres:

  • Dodenveldstraat 30, 3920 Lommel
Na deze dag kan je jongeren steunen in het ontwikkelen van weerbaarheid en zelfbeheersing, als onderdeel van een zorgvuldige en veilige arbeidsattitude. Verbale, fysieke en psychologische agressie en geweld zijn overal. Door een constructieve en krachtige weerbaarheid, gezond verstand en preventief werk kun je veiligheid voor jezelf, je collega’s en de mensen waarvoor je werkt creëren. ... Na deze dag kan je jongeren steunen in het ontwikkelen van weerbaarheid en zelfbeheersing, als onderdeel van een zorgvuldige en veilige arbeidsattitude.
Verbale, fysieke en psychologische agressie en geweld zijn overal. Door een constructieve en krachtige weerbaarheid, gezond verstand en preventief werk kun je veiligheid voor jezelf, je collega’s en de mensen waarvoor je werkt creëren. Echte veiligheid omvat het fysieke, het emotionele en het mentale.
Op praktisch niveau leer je jezelf en anderen tijdens deze training kalmeren en de situatie de-escaleren. Je leert rust en veiligheid te brengen in stressvolle situaties. Dit door je innerlijke kracht op een gepaste manier te uiten in je stem en je lichaamshouding. Je leert op een duidelijke en krachtige manier de grenzen van jezelf én de organisatie aanvoelen, aangeven en verdedigen; je vergroot je weerbaarheid. Op theoretische niveau gaat de training over adrenaline, agressie en preventie.
We geven je concrete handvatten. Dit is een actieve training.

Tips van insiders en bezoekers