6 3 4

Inspiratiedag - werken met krachtdieren

locatie:

  • To Move People

price:

  • Basistarief: 75,00 €; vroegboekkorting tot 29-9-2017: 60,00 €

datum en tijdstip:

  • vrijdag 13 oktober 2017 van 10:00 tot 16:30

adres:

  • Kapelstraat, 3920 Lommel
www.tomovepeople.wordpress.com Tijdens deze inspiratiedag kom jij in contact met je eigen krachtdieren en de verborgen krachten en boodschappen die ze voor jou hebben. Ook leer je werken met hun healing krachten en hoe je anderen kan helen via de power van krachtdier helpers. Voor wie? Mensen die ervaring hebben met visualisatie/trancereizen en die willen ontdekken wat het mysterie van ... www.tomovepeople.wordpress.com

Tijdens deze inspiratiedag kom jij in contact met je eigen krachtdieren en de verborgen krachten en boodschappen die ze voor jou hebben. Ook leer je werken met hun healing krachten en hoe je anderen kan helen via de power van krachtdier helpers.

Voor wie?
Mensen die ervaring hebben met visualisatie/trancereizen en die willen ontdekken wat het mysterie van krachtdieren voor hen kan betekenen.

Wat kan je verwachten?
Een dag boordevol magie, verbinding en kracht. Ontmoet je eigen krachtdieren en leer werken met basis technieken uit het sjamanisme om met healing van krachtdieren aan de slag te gaan.

Praktisch:
13 oktober 2017 van 10 uur tot 16 u 30
Breng een eigen matje mee om comfortabel te kunnen ontspannen, en schrijfgerei om eventueel notities te maken van je reizen als je dat wenst.

Bijdrage: €75 per persoon, inschrijven op ebeelen@yahoo.co.uk – de plaatsen zijn beperkt.
vroegboekkorting: €60 als je inschrijft en betaalt voor 29 september 2017!

Bron: UiTinVlaanderen.be


Tips van insiders en bezoekers