6 3 4

Barbara Dex - Dex tot de tweede macht

locatie:

  • Cultuurcentrum De Adelberg

datum en tijdstip:

  • vrijdag 23 februari 2018 van 20:15 tot 20:15

adres:

  • Adelbergpark 1, 3920 Lommel

link:

Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader, haar grote held. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Een intieme muziekvoorstelling die naar de keel grijpt. Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader. Dat Marc haar grote held en voorbeeld is, mag iedereen weten. Van hem heeft ze zoveel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, ... Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader, haar grote held. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Een intieme muziekvoorstelling die naar de keel grijpt.

Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader. Dat Marc haar grote held en voorbeeld is, mag iedereen weten. Van hem heeft ze zoveel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, gediscussieerd en gemusiceerd. Zijn eerlijkheid en heerlijkheid hebben haar als mens gevormd. Het muzikale heeft ze van hem geërfd...

Barbara Dex bezingt de liefde voor haar vader.

Dat Marc haar grote held en voorbeeld is, mag iedereen weten. Van hem heeft ze zoveel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, gediscussieerd en gemusiceerd. Zijn eerlijkheid en heerlijkheid hebben haar als mens gevormd. Het muzikale heeft ze van hem geërfd.

Met deze voorstelling wil Barbara haar vader NU, en niet later, in de bloemetjes zetten. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Dat het een intimistische muziekvoorstelling wordt die naar de keel grijpt, staat vast.

Een muzikaal cadeau voor Marc: haar held, haar vader, haar clown.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Tips van insiders en bezoekers