6 3 4

Inspiratiedag - Runen Magie!

emplacement:

  • To Move People

price:

  • Basistarief: 75,00 €; Vroegboekkorting vóór 1 april 2018: 60,00 €

Date et heure:

  • vrijdag 15 juni 2018 van 10:00 tot 16:30

adresse:

  • Kapelstraat, 3920 Lommel
Het runenschrift (kortweg runen) is het oudst ons bekende schrift dat in Germaanse landen werd gebruikt. De tekens werden, naast hun dagelijkse gebruik als schriftteken, ook als orakel gebruikt: aan elk schriftteken is een magische betekenis toegekend. Daarboven werd naast het magische geschrift ook een Runen Yoga ontwikkeld. Deze houdingen beschrijven de Rune en roepen hun specifieke kracht ... Het runenschrift (kortweg runen) is het oudst ons bekende schrift dat in Germaanse landen werd gebruikt.
De tekens werden, naast hun dagelijkse gebruik als schriftteken, ook als orakel gebruikt: aan elk schriftteken is een magische betekenis toegekend.
Daarboven werd naast het magische geschrift ook een Runen Yoga ontwikkeld. Deze houdingen beschrijven de Rune en roepen hun specifieke kracht op.
Met een aantal van deze houdingen gaan we aan de slag om visualisatie of spiritreizen te maken.

Voor wie?
Mensen die ervaring hebben met visualisatie/trancereizen en die willen ontdekken wat deze houdingen voor meerwaarde hebben op hun spiritreizen en visualisaties.

Wat kan je verwachten?
We nemen gedurende de dag een aantal runen en runenhoudingen onder de loep. Je krijgt ook info en uitleg over de desbetreffende Runen mee.
Via een visualisatiereis (begeleid door live muziek)in een bepaalde runenhouding; kom je tot een diepere laag en maak je contact met de energie en kracht van die Rune. De houdingen die we deze dag onderzoeken zijn haalbaar en comfortabel voor ieder.

Praktisch:
15 juni 2018 van 10 tot 16 u 30 Breng een eigen matje mee om comfortabel te kunnen ontspannen, en schrijfgerei om eventueel notities te maken van je reizen als je dat wenst.
Bijdrage: €75 per persoon, inschrijven op ebeelen@yahoo.co.uk – de plaatsen zijn beperkt.
Vroegboekkorting €60 als je inschrijft én betaalt vóór 1 april 2018

Bron: UiTinVlaanderen.be


Conseils d'initiés et les visiteurs