6 3 4

Jef Neve & Band - Spirit Control

emplacement:

  • Cultuurcentrum De Adelberg

Date et heure:

  • vrijdag 15 december 2017 van 20:15 tot 20:15

adresse:

  • Adelbergpark 1, 3920 Lommel

link:

Jef Neve bracht eind 2014 zijn eerste solo-album ONE uit. Een groot succes, met een tour over de hele wereld, die maar liefst twee jaar zou duren...

Jef Neve bracht eind 2014 zijn eerste solo-album ONE uit. Een groot succes, met een tour over de hele wereld, die maar liefst twee jaar zou duren. Maar nu, tijd voor iets nieuws!

Een woordje uitleg van Jef Neve zelf: “Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Het gevoel dat je leven momenteel draait op ‘spirit control’… wel, dat geeft een heerlijk gevoel van vrijheid.”

Dit gevoel brengt Jef Neve bij de mooiste muziek. Muziek waar er ruimte is voor improvisatie zodat iedereen het voor zichzelf kan inkleuren en zijn eigen verhaal kan scheppen. Het tempo in de nieuwste muziek van Neve ligt hoog, de piano duwt de stroom voorwaarts, drums en electronica doen het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Dit resulteert in meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen, meegezogen in het ritme van deze tijd.

Concerten met Jef Neve, telkens weer een uitzonderlijke belevenis.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Conseils d'initiés et les visiteurs