6 3 4

Eddy et les Vedettes: Chansons Fatales

location:

  • Cultuurcentrum De Adelberg

date and time:

  • zaterdag 21 oktober 2017 van 20:15 tot 20:15

address:

  • Adelbergpark 1, 3920 Lommel
Hoe fataal was Edith Piaf voor Yves Montand, Georges Moustaki en Charles Aznavour? Wist je dat Gilbert Bécaud, Serge Gainsbourg en Sasha Distel voor één en dezelfde schone vielen? Wie was zij? En wie was Mathilde voor Jacques Brel?Na het bejubelde Chanson, Une Belle Histoire, met schrijver Bart Van Loo, komen Eddy et les Vedettes met een volledig nieuw programma...

Hoe fataal was Edith Piaf voor Yves Montand, Georges Moustaki en Charles Aznavour? Wist je dat Gilbert Bécaud, Serge Gainsbourg en Sasha Distel voor één en dezelfde schone vielen? Wie was zij? En wie was Mathilde voor Jacques Brel?

Na het bejubelde Chanson, Une Belle Histoire, met schrijver Bart Van Loo, komen Eddy et les Vedettes met een volledig nieuw programma. Met Chansons Fatales brengt de band een ode aan de duivelse dames van het Franse lied. Juliette Gréco, Edith Piaf, Françoise Hardy, Jane Birkin en andere Brigitte Bardots deden als onweerstaanbare femmes fatales niet alleen ontelbare harten op hol slaan… ze betoverden ook hun mannelijke collega’s.

Chansons Fatales brengt les petites histoires des grandes dames. Hierbij vervallen Les Eddy’s niet in sensatiezucht, maar presenteren ze zwoele, bijwijlen wufte chansons van de bovenste plank, comme d’habitude. Om al die hartstocht extra opwinding in te blazen, wordt de band uitgebreid met een blazerssectie hors catégorie.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Insider tips